Ajánlataink:

Kövess minket Facebook oldalunkon is.

Kézműves kapolcsi szörpök

Ajánlataink : -Házi készítésű limonádé 3dl: 300 Ft.- 5dl: 500.-

-Kézműves kapolcsi szörpök : erdei gyümölcs,meggy,eper,bodza 3dl: 300 Ft.- 5dl: 500.- 

Kpolcsikum – Bemutatkozás:

2011-ben kezdtünk el szörpökkel és lekvárokkal foglalkozni. Kezdetben még csak bodzavirág szörpöt és eperlekvárt készítettünk a Művészetek Völgye rendezvényre. A Völgy alatt elfogyott minden termékünk, ekkor gondolkoztunk és elkezdtük folyamatosan bővíteni termékkínálatunkat. Még ebben az évben szállítottuk termékeinket az első boltba, Balatonfüredre.

Az elkövetkezendő években folyamatosan fejlesztettük kapcsolatainkat és mára már megyeszerte több boltba, étterembe szállítjuk kézműves termékeinket.

A kezdetektől fontosnak tartjuk, hogy termékeinkben mindenki megtalálja a magának megfelelő házi ízeket.

Mindig friss és egészséges gyümölcsöket dolgozunk fel a 2013-ban elkészült műhelyünkben.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékeinkben saját gyümölcsöt dolgozzunk fel, ezért telepítettünk málnát, bodzát, epret és meggyet.

2014-ben néhány termékünk megkapta a Vidék Minősége védjegyet, melynek lényege, hogy csak helyben készült termék kaphatta meg ezt a védjegyet.

Kináljuk szörpjeinket, különleges minőséggel, magas gyümölcstartalommal minden korosztálynak. Érdemes fogyasztani mindazoknak, akik szeretik az egészséges és finom kézműves termékeket.

Remélem elnyertük tettszését termékeink iránt és hamarosan fogyasztónk között tudhatjuk.

Nyitvatartás:

Ünnepi Nyitvatartás

28-31-ig(Péntek-Hétfő

11.00-19.00ig

Nov.1 (Kedd:11:00-17:00

Kövess minket

Rólunk

Házias ízvilággal, táj jellegű borainkkal, házi szörpökkel, családias környezetben, minden nap várja Önt és kedves családját a Kiskakas Vendéglő